Schweitzer Fachinformationen
Wenn es um professionelles Wissen geht, ist Schweitzer Fachinformationen wegweisend. Kunden aus Recht und Beratung sowie Unternehmen, öffentliche Verwaltungen und Bibliotheken erhalten komplette Lösungen zum Beschaffen, Verwalten und Nutzen von digitalen und gedruckten Medien.
Over 100 globally-inspired sweet and savory recipes made with one of the most probiotic-rich and nutrient-dense superfoods on the planet
Derived from the Turkish word ?keif? meaning ?feeling good,? kefir is a tart, tangy cultured milk, low in sugar and lactose free, and an excellent source of protein, calcium, and B vitamins. Originating from a grain that dates back two thousand years to the Caucasus Mountains of Europe, it is also one of the healthiest natural foods available?scientifically shown to help boost immunity, improve gut health, build bone density, fight allergies, and aid the body's natural detoxification.
In 1986, ten years after they emigrated from Kiev, Michael and Ludmila Smolyansky introduced kefir to America. Today their children, Julie and Edward, lead Lifeway Foods Inc., the Smolyansky family company and the top-selling kefir brand in America. In The Kefir Cookbook, Julie shares her family's abiding love of kefir through treasured family stories and innovative recipes. From Ludmila's Borscht, a staple of life behind the Iron Curtain, to Nutella Smoothies, a homage to the Rome that welcomed them as refugees, and Kefir Jerk Chicken, a celebration of friendship experienced with her young daughters, these dishes showcase the versatility of this ancient healing food.
While kefir can be drunk straight from the bottle, whipped into smoothies, or used in parfaits and smoothie bowls, Julie reveals in more than 100 recipes?including contributions by Christy Turlington Burns, Seamus Mullen, and Katrina Markoff?how it can also be blended with your favorite comfort foods to add tang, boost creaminess, and elevate their nutritional properties. Deeply personal, The Kefir Cookbook offers unique spins on classic recipes, while introducing contemporary flavors and textures to inspire you in the kitchen every day.
JULIE SMOLYANSKY is CEO and president of Lifeway Foods Inc., the company her parents founded to introduce kefir to the US. Named the nation's youngest female CEO of a publicly held firm in 2002, she was recently named to Fortune's ?40 under 40? and Fast Company's ?Most Creative People in Business 1000.? Julie lives in Chicago.
Dateiformat: ePUBKopierschutz: Adobe-DRM (Digital Rights Management)
Systemvoraussetzungen:
Das Dateiformat ePUB ist sehr gut für Romane und Sachbücher geeignet – also für „fließenden” Text ohne komplexes Layout. Bei E-Readern oder Smartphones passt sich der Zeilen- und Seitenumbruch automatisch den kleinen Displays an. Mit Adobe-DRM wird hier ein „harter” Kopierschutz verwendet. Wenn die notwendigen Voraussetzungen nicht vorliegen, können Sie das E-Book leider nicht öffnen. Daher müssen Sie bereits vor dem Download Ihre Lese-Hardware vorbereiten.Bitte beachten Sie: Wir empfehlen Ihnen unbedingt nach Installation der Lese-Software diese mit Ihrer persönlichen Adobe-ID zu autorisieren!
Weitere Informationen finden Sie in unserer E-Book Hilfe.
Dateiformat: ePUBKopierschutz: Wasserzeichen-DRM (Digital Rights Management)
Das Dateiformat ePUB ist sehr gut für Romane und Sachbücher geeignet - also für „fließenden” Text ohne komplexes Layout. Bei E-Readern oder Smartphones passt sich der Zeilen- und Seitenumbruch automatisch den kleinen Displays an. Mit Wasserzeichen-DRM wird hier ein „weicher” Kopierschutz verwendet. Daher ist technisch zwar alles möglich – sogar eine unzulässige Weitergabe. Aber an sichtbaren und unsichtbaren Stellen wird der Käufer des E-Books als Wasserzeichen hinterlegt, sodass im Falle eines Missbrauchs die Spur zurückverfolgt werden kann.