Schweitzer Fachinformationen
Wenn es um professionelles Wissen geht, ist Schweitzer Fachinformationen wegweisend. Kunden aus Recht und Beratung sowie Unternehmen, öffentliche Verwaltungen und Bibliotheken erhalten komplette Lösungen zum Beschaffen, Verwalten und Nutzen von digitalen und gedruckten Medien.
Up your brewing and baking game-master the art of yeast fermentation
Creating a frosty beer or warm loaf requires a perfect blend of art and science-and it all starts with yeast fermentation. From the ins and outs of how yeast functions to hands-on sourdough starters, this guide gives you the confidence to take your beer and bread making to the next level.
Featuring profiles and best practices for a variety of strains, this fermentation guide shows you exactly what this tangy microorganism is doing for your bread and beer, as well as step-by-step experiments for imaginative creations of your own.
The Yeast Fermentation Handbook includes:
A world of beer and bread await you-which will you ferment next?
HARMONY SAGE is an expert in yeast fermentation and a classically trained pastry chef, as well as the co-owner and cofounder of Long Beach Beer Lab, Long Beach Bread Lab, and Long Beach Spirits Lab.
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