Schweitzer Fachinformationen
Wenn es um professionelles Wissen geht, ist Schweitzer Fachinformationen wegweisend. Kunden aus Recht und Beratung sowie Unternehmen, öffentliche Verwaltungen und Bibliotheken erhalten komplette Lösungen zum Beschaffen, Verwalten und Nutzen von digitalen und gedruckten Medien.
A number of food engineering operations, in which heat is not used as a preserving factor, have been employed and are applied for preparation (cleaning, sorting, etc.), conversion (milling, agglomeration, etc.) or preservation (irradiation, high pressure processing, pulsed electric fields, etc.) purposes in the food industry. This book presents a comprehensive treatise of all normally used food engineering operations that are carried out at room (or ambient) conditions, whether they are aimed at producing microbiologically safe foods with minimum alteration to sensory and nutritive properties, or they constitute routine preparative or transformation operations. The book is written for both undergraduate and graduate students, as well as for educators and practicing food process engineers. It reviews theoretical concepts, analyzes their use in operating variables of equipment, and discusses in detail different applications in diverse food processes.
Enrique Ortega-Rivas is professor of food process engineering in the Graduate Program of Food Technology at the Autonomous University of Chihuahua. He is on the editorial board of Food and Bioprocess Technology, Food Engineering Reviews, and The Open Food Science Journal, and is an Associate Editor of The Food Science and Technology Letters. A National Researcher of Mexico, Dr. Ortega-Rivas was a Fulbright scholar and has held positions at Food Science Australia, Monash University, and Washington State University. His research interests include alternative food processing technologies, particle technology, and solid-fluid separation techniques.
Dateiformat: PDFKopierschutz: Wasserzeichen-DRM (Digital Rights Management)
Systemvoraussetzungen:
Das Dateiformat PDF zeigt auf jeder Hardware eine Buchseite stets identisch an. Daher ist eine PDF auch für ein komplexes Layout geeignet, wie es bei Lehr- und Fachbüchern verwendet wird (Bilder, Tabellen, Spalten, Fußnoten). Bei kleinen Displays von E-Readern oder Smartphones sind PDF leider eher nervig, weil zu viel Scrollen notwendig ist. Mit Wasserzeichen-DRM wird hier ein „weicher” Kopierschutz verwendet. Daher ist technisch zwar alles möglich – sogar eine unzulässige Weitergabe. Aber an sichtbaren und unsichtbaren Stellen wird der Käufer des E-Books als Wasserzeichen hinterlegt, sodass im Falle eines Missbrauchs die Spur zurückverfolgt werden kann.
Weitere Informationen finden Sie in unserer E-Book Hilfe.