Schweitzer Fachinformationen
Wenn es um professionelles Wissen geht, ist Schweitzer Fachinformationen wegweisend. Kunden aus Recht und Beratung sowie Unternehmen, öffentliche Verwaltungen und Bibliotheken erhalten komplette Lösungen zum Beschaffen, Verwalten und Nutzen von digitalen und gedruckten Medien.
A safe, simple, and satisfying introduction to fermentation-perfect for home cooks, food lovers, and gut-health seekers.
Fermentation is one of the oldest, healthiest, and most delicious ways to preserve food-and Real Food Fermentation for Beginners, adapted from Real Food Fermentation, shows you just how easy it can be. Written by fermentation expert Alex Lewin, this beginner-friendly guide breaks down the science and art of fermentation into approachable, practical steps. No prior experience required!
You'll learn how to make a wide range of fermented foods and drinks in your own kitchen using common ingredients and tools-while gaining confidence, saving money, and reducing waste.
Inside you'll find:
Whether you're looking to support your gut microbiome, explore DIY food preservation, or simply enjoy tangy, flavorful homemade foods, Real Food Fermentation for Beginners is your trusted kitchen companion.
Alex Lewin-a graduate of the Cambridge School of Culinary Arts and the Institute for Integrative Nutrition and author of Kombucha, Kefir, and Beyond and Real Food Fermentation-seeks to create a healthier and tastier world by spreading the word about fermentation and real food. He teaches fermentation classes and workshops and serves on the board of the Boston Public Market Association, working to create a year-round indoor market selling local food. He lives in Boston and San Francisco.
Introduction: Fermentation JourneyHow to Use This BookChapter 1: Food Preserving (In Brief)Chapter 2: Know Your IngredientsChapter 3: Sauerkraut and Lacto-Fermented VegetablesChapter 4: DairyChapter 5: Fermented Fruit CondimentsChapter 6: Fermented BeveragesChapter 7: SourdoughResourcesAbout the AuthorIndex
Dateiformat: ePUBKopierschutz: Adobe-DRM (Digital Rights Management)
Systemvoraussetzungen:
Das Dateiformat ePUB ist sehr gut für Romane und Sachbücher geeignet – also für „fließenden” Text ohne komplexes Layout. Bei E-Readern oder Smartphones passt sich der Zeilen- und Seitenumbruch automatisch den kleinen Displays an. Mit Adobe-DRM wird hier ein „harter” Kopierschutz verwendet. Wenn die notwendigen Voraussetzungen nicht vorliegen, können Sie das E-Book leider nicht öffnen. Daher müssen Sie bereits vor dem Download Ihre Lese-Hardware vorbereiten.Bitte beachten Sie: Wir empfehlen Ihnen unbedingt nach Installation der Lese-Software diese mit Ihrer persönlichen Adobe-ID zu autorisieren!
Weitere Informationen finden Sie in unserer E-Book Hilfe.