Be kind to yourself and the environment with this book of tasty and simple vegetable-based recipes to prepare at home.
If you're not a fan of eating your greens and struggling to hit your five a day, this collection of recipes will transform you into a veggie believer. With more than 800 concise, uncomplicated ways to make your meals more green-focused, you'll be swapping out boiled carrots for broccoli roasted with garlic, chili, cashew nuts, and soy sauce quicker than you can say kale. With chapters focusing on single vegetables, Eat Your Greens! helps you get to know the raw materials, explaining when they're in season, how best to store them, and what ingredients they work well with. And given the simplicity of the instructions, even the most kitchen-phobic will be converted.
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Verlagsort
Produkt-Hinweis
Fadenheftung
Gewebe-Einband
Maße
Höhe: 246 mm
Breite: 186 mm
Dicke: 27 mm
Gewicht
ISBN-13
978-3-89955-999-6 (9783899559996)
Schweitzer Klassifikation
Autor*in
Anette Dieng hat als Köchin gearbeitet, bevor sie Ekolådan, Schwedens führenden Gemüse-Lieferservice, gründete. Heute arbeitet sie als Autorin, die voller Leidenschaft zeigen will, wie einfach es ist, ein nachhaltiges Essen zuzubereiten.
Ingela Persson ist Köchin und Gastronomin und schreibt Rezepte für Ekolådan.
ISNI: 0000 0000 5273 6117
Herausgeber*in