Schweitzer Fachinformationen
Wenn es um professionelles Wissen geht, ist Schweitzer Fachinformationen wegweisend. Kunden aus Recht und Beratung sowie Unternehmen, öffentliche Verwaltungen und Bibliotheken erhalten komplette Lösungen zum Beschaffen, Verwalten und Nutzen von digitalen und gedruckten Medien.
The revered Iron Chef shows how to make flavorful, exciting traditional Japanese dishes at home in this beautiful cookbook, featuring a carefully curated selection of fantastic recipes and more than 150 color photos.
Japanese cuisine has an intimidating reputation that has convinced most home cooks that its beloved dishes are best left to the experts. But legendary chef Masaharu Morimoto, owner of the wildly popular Morimoto restaurants, is here to change that misconception. In Mastering the Art of Japanese Home Cooking, he introduces readers to the healthy, flavorful, surprisingly simple dishes favored by Japanese home cooks.
Chef Morimoto reveals the magic of authentic Japanese food, showing home cooks how building a pantry of half a dozen easy-to-find ingredients allows them access to hundreds of delicious dishes, empowering them to adapt recipes and create their own dishes. From revelatory renditions of classics like miso soup, nabeyaki udon, and chicken teriyaki to little-known but unbelievably delicious dishes like nitsuke (fish simmered with sake, soy sauce, and sugar), Mastering the Art of Japanese Home Cooking brings home cooks closer than ever before to the authentic experience of Japanese cuisine.
And, of course, the famously irreverent chef also offers playful riffs on classics, reimagining tuna rice bowls in the style of Hawaiian poke, substituting dashi-marinated kale for spinach in ohitashi, and upgrading the classic rice seasoning furikake with shrimp shells and potato chips. Whatever the dish, Chef Morimoto reveals the little details?the right ratios of ingredients in sauces, the proper order for adding seasonings?that make all the difference in creating truly memorable meals that merge simplicity with exquisite flavor and visual impact.
Masaharu Morimoto was raised in Hiroshima and opened his first restaurant in Japan. After moving to the United States, he was executive chef at the highly acclaimed Nobu restaurant in New York City, then opened his namesake restaurant, Morimoto, in Philadelphia, which he later expanded to New York. Morimoto's restaurants now include Wasabi by Morimoto in Mumbai and New Delhi and Morimoto Sushi Bar in Boca Raton, Florida, as well as others in Napa, Mexico City, Maui, and Waikiki. Morimoto appeared on the Japanese television show Iron Chef and the Food Network's Iron Chef America. He is the author of Morimoto: The New Art of Japanese Cooking.
Dateiformat: ePUBKopierschutz: Adobe-DRM (Digital Rights Management)
Systemvoraussetzungen:
Das Dateiformat ePUB ist sehr gut für Romane und Sachbücher geeignet – also für „fließenden” Text ohne komplexes Layout. Bei E-Readern oder Smartphones passt sich der Zeilen- und Seitenumbruch automatisch den kleinen Displays an. Mit Adobe-DRM wird hier ein „harter” Kopierschutz verwendet. Wenn die notwendigen Voraussetzungen nicht vorliegen, können Sie das E-Book leider nicht öffnen. Daher müssen Sie bereits vor dem Download Ihre Lese-Hardware vorbereiten.Bitte beachten Sie: Wir empfehlen Ihnen unbedingt nach Installation der Lese-Software diese mit Ihrer persönlichen Adobe-ID zu autorisieren!
Weitere Informationen finden Sie in unserer E-Book Hilfe.
Dateiformat: ePUBKopierschutz: Wasserzeichen-DRM (Digital Rights Management)
Das Dateiformat ePUB ist sehr gut für Romane und Sachbücher geeignet - also für „fließenden” Text ohne komplexes Layout. Bei E-Readern oder Smartphones passt sich der Zeilen- und Seitenumbruch automatisch den kleinen Displays an. Mit Wasserzeichen-DRM wird hier ein „weicher” Kopierschutz verwendet. Daher ist technisch zwar alles möglich – sogar eine unzulässige Weitergabe. Aber an sichtbaren und unsichtbaren Stellen wird der Käufer des E-Books als Wasserzeichen hinterlegt, sodass im Falle eines Missbrauchs die Spur zurückverfolgt werden kann.