Standardized ileal amino acid digestibility and basal endogenous losses of amino acids in different genotypes of rye and triticale fed to growing pigs

 
Cuvillier Verlag
  • erschienen am 1. Juni 2017
  • |
  • 144 Seiten
 
E-Book | PDF ohne DRM | Systemvoraussetzungen
978-3-7369-8546-9 (ISBN)
 
Cereal grains, such as rye and triticale are a major source of energy in pig nutrition. The crude protein (CP) content in cereal grains is rather low compared to protein ingredients such as soybean meal. However, costs and availability of soybean meal are strongly correlated with the price development of agricultural commodities on the world market. Therefore, swine producers will make increasing efforts to use protein from locally produced cereal grains more efficiently to reduce feed costs. Measurements of apparent (AID) and standardized ileal digestibility (SID) of CP and AA are frequently used to estimate the amounts of absorbable AA from the diet which are used for pigs’ metabolic processes. However, until now there is limited data on SID of CP and AA in rye and triticale, particularly in new genotypes. Therefore, one objective of the present work was to determine the variation in nutritional composition and SID of CP and AA of 8 currently available rye and 8 triticale genotypes. Standardized ileal digestibility of CP and most AA between the 8 assayed genotypes of both rye and triticale did not differ. Furthermore, average SID values of CP and AA of both rye and triticale in the present experiment were lower when compared to values of rye and triticale published in current feed tables. Thus, future research should clarify, whether these differences in comparison to feed tables are caused by experimental conditions or reflect a consistent decrease that need to be accounted for in feed tables.
  • Englisch
  • Göttingen
  • |
  • Deutschland
978-3-7369-8546-9 (9783736985469)
3736985460 (3736985460)
weitere Ausgaben werden ermittelt
  • TABLE OF CONTENTS
  • 1 GENERAL INTRODUCTION AND WORK HYPOTHESIS
  • 2 CHEMICAL COMPOSITION AND STANDARDIZED ILEAL AMINO ACIDDIGESTIBILITY OF EIGHT GENOTYPES OF RYE FED TO GROWING PIGS
  • 3 VARIATIONS IN THE CHEMICAL COMPOSITION AND STANDARDIZED ILEALDIGESTIBILITY OF AMINO ACIDS IN EIGHT GENOTYPES OF TRITICALE FED TOGROWING PIGS
  • 4 ILEAL ENDOGENOUS LOSS AND STANDARDIZED ILEAL DIGESTIBILITY OFAMINO ACIDS IN RYE GENOTYPES FOR PIGS
  • 5 STANDARDIZED ILEAL DIGESTIBILITY AND BASAL ILEAL ENDOGENOUS LOSSOF AMINO ACIDS ASSOCIATED WITH TRITICALE GENOTYPES IN GROWINGPIGS
  • 6 GENERAL DISCUSSION
  • 7 SUMMARY
  • 8 ZUSAMMENFASSUNG

Dateiformat: PDF
Kopierschutz: ohne DRM (Digital Rights Management)

Systemvoraussetzungen:

Computer (Windows; MacOS X; Linux): Verwenden Sie zum Lesen die kostenlose Software Adobe Reader, Adobe Digital Editions oder einen anderen PDF-Viewer Ihrer Wahl (siehe E-Book Hilfe).

Tablet/Smartphone (Android; iOS): Installieren Sie die kostenlose App Adobe Digital Editions oder eine andere Lese-App für E-Books (siehe E-Book Hilfe).

E-Book-Reader: Bookeen, Kobo, Pocketbook, Sony, Tolino u.v.a.m. (nur bedingt: Kindle)

Das Dateiformat PDF zeigt auf jeder Hardware eine Buchseite stets identisch an. Daher ist eine PDF auch für ein komplexes Layout geeignet, wie es bei Lehr- und Fachbüchern verwendet wird (Bilder, Tabellen, Spalten, Fußnoten). Bei kleinen Displays von E-Readern oder Smartphones sind PDF leider eher nervig, weil zu viel Scrollen notwendig ist. Ein Kopierschutz bzw. Digital Rights Management wird bei diesem E-Book nicht eingesetzt.

Weitere Informationen finden Sie in unserer E-Book Hilfe.


Download (sofort verfügbar)

27,86 €
inkl. 19% MwSt.
Download / Einzel-Lizenz
PDF ohne DRM
siehe Systemvoraussetzungen
E-Book bestellen

Unsere Web-Seiten verwenden Cookies. Mit der Nutzung des WebShops erklären Sie sich damit einverstanden. Mehr Informationen finden Sie in unserem Datenschutzhinweis. Ok