Abbildung von: Current Developments in Biotechnology and Bioengineering - Elsevier

Current Developments in Biotechnology and Bioengineering

Current Advances in Solid-State Fermentation
Elsevier (Verlag)
1. Auflage
Erschienen am 12. September 2017
478 Seiten
E-Book
ePUB mit Adobe-DRM
E-Book
PDF mit Adobe-DRM
978-0-444-63991-2 (ISBN)
185,00 €inkl. 7% MwSt.
Systemvoraussetzungen
für ePUB mit Adobe-DRM und PDF mit Adobe-DRM
(Hinweis: Die Auswahl des von Ihnen gewünschten Dateiformats und des Kopierschutzes erfolgt erst im System des E-Book Anbieters)
E-Book Einzellizenz
Als Download verfügbar

Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Current Advances in Solid-State Fermentation provides knowledge and information on solid-state fermentation involving the basics of microbiology, biochemistry, molecular biology, genetics and principles of genetic engineering, metabolic engineering and biochemical engineering. This volume of the series is on Solid-State fermentation (SSF), which would cover the basic and applied aspects of SSF processes, including engineering aspects such as design of bioreactors in SSF. The book offers a pool of knowledge on biochemical and microbiological aspects as well as chemical and biological engineering aspects of SSF to provide an integrated knowledge and version to the readers.

  • Provides state-of-the-art information on basic and fundamental principles of solid-state fermentation
  • Includes key features for the education and understanding of biotechnology education and R&D, in particular on SSF
  • Lists fermentation methods for the production of a wide variety of enzymes and metabolites
  • Provides examples of the various industrial applications of enzymes in solid state fermentation

1. Advances in solid-state fermentation 2. Advance in porous characteristics of the solid matrix in solid-state fermentation 3. Fungal growth on solid substrates: A physiological overview 4. Kinetics of the solid-state fermentation process 5. Design of bioreactors in solid-state fermentation 6. Online monitoring of solid-state fermentation using respirometry 7. Bioreactors for the production of biological control agents produced by solid-state fermentation 8. Solid-state fermentation for the production of lipases for environmental and biodiesel applications 9. Solid-state fermentation for the on-site production of cellulolytic enzymes and their use in the saccharification of lignocellulosic biomass 10. Solid-state fermentation for the production of proteases and amylases and their application in nutrient medium production 11. Solid-state fermentation for laccases production and their applications 12. Agricultural residues as animal feed: Protein enrichment and detoxification using solid-state fermentation 13. Secondary metabolites production: Physiological advantages in solid-state fermentation 14. Solid-state fermentation for the production of mushrooms 15. Solid-state fermentation for food applications 16. Solid-state fermentation for vthe production of biosurfactants 17. Solid-state fermentation for vermicomposting: A step toward sustainable and healthy soil 18. Solid-state fermentation for the production of organic acids 19. Solid-state fermentation and plant-beneficial microorganisms 19. Solid-state fermentation and plant beneficial microorganisms

Dateiformat: ePUB
Kopierschutz: Adobe-DRM (Digital Rights Management)

Systemvoraussetzungen:

  • Computer (Windows; MacOS X; Linux): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose Software Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).
  • Tablet/Smartphone (Android; iOS): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose App Adobe Digital Editions oder die App PocketBook (siehe E-Book Hilfe).
  • E-Book-Reader: Bookeen, Kobo, Pocketbook, Sony, Tolino u.v.a.m. (nicht Kindle)

Das Dateiformat ePUB ist sehr gut für Romane und Sachbücher geeignet – also für „fließenden” Text ohne komplexes Layout. Bei E-Readern oder Smartphones passt sich der Zeilen- und Seitenumbruch automatisch den kleinen Displays an.
Mit Adobe-DRM wird hier ein „harter” Kopierschutz verwendet. Wenn die notwendigen Voraussetzungen nicht vorliegen, können Sie das E-Book leider nicht öffnen. Daher müssen Sie bereits vor dem Download Ihre Lese-Hardware vorbereiten.

Bitte beachten Sie: Wir empfehlen Ihnen unbedingt nach Installation der Lese-Software diese mit Ihrer persönlichen Adobe-ID zu autorisieren!

Weitere Informationen finden Sie in unserer  E-Book Hilfe.

Dateiformat: PDF
Kopierschutz: Adobe-DRM (Digital Rights Management)

Systemvoraussetzungen:

  • Computer (Windows; MacOS X; Linux): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose Software Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).
  • Tablet/Smartphone (Android; iOS): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose App Adobe Digital Editions oder die App PocketBook (siehe E-Book Hilfe).
  • E-Book-Reader: Bookeen, Kobo, Pocketbook, Sony, Tolino u.v.a.m. (nicht Kindle)

Das Dateiformat PDF zeigt auf jeder Hardware eine Buchseite stets identisch an. Daher ist eine PDF auch für ein komplexes Layout geeignet, wie es bei Lehr- und Fachbüchern verwendet wird (Bilder, Tabellen, Spalten, Fußnoten). Bei kleinen Displays von E-Readern oder Smartphones sind PDF leider eher nervig, weil zu viel Scrollen notwendig ist.
Mit Adobe-DRM wird hier ein „harter” Kopierschutz verwendet. Wenn die notwendigen Voraussetzungen nicht vorliegen, können Sie das E-Book leider nicht öffnen. Daher müssen Sie bereits vor dem Download Ihre Lese-Hardware vorbereiten. 

Bitte beachten Sie: Wir empfehlen Ihnen unbedingt nach Installation der Lese-Software diese mit Ihrer persönlichen Adobe-ID zu autorisieren!

Weitere Informationen finden Sie in unserer  E-Book Hilfe.