SPUNTINO

Comfort Food (New York Style)
 
 
Bloomsbury Publishing PLC
  • erschienen am 23. Juli 2018
  • |
  • 320 Seiten
 
E-Book | ePUB mit Adobe DRM | Systemvoraussetzungen
978-1-4088-4718-3 (ISBN)
 
Hidden behind rust-coloured frontage in the bustling heart of London's Soho, Spuntino is the epitome of New York's vibrant restaurant scene. After bringing the bàcari of Venice to the backstreets of the British capital at his critically acclaimed restaurant POLPO, Russell Norman scoured the scruffiest and quirkiest boroughs of the Big Apple to find authentic inspiration for an urban, machine-age diner. Since its smash-hit opening in 2011, the restaurant has delivered big bold flavours with a dose of swagger to the crowds who flock to its pewter-topped bar.

Spuntino will take you on culinary adventure from London to New York and back, bringing the best of American cuisine to your kitchen. The 120 recipes include zingy salads, juicy sliders, oozing pizzette, boozy desserts and prohibition-era cocktails. You'll get a glimpse of New York foodie heaven as Russell maps out his walks through the city's cultural hubs and quirky neighbourhoods such as East Village and Williamsburg, discovering family-run delis, brasseries, street traders, sweet shops and liquor bars.

With radiant photography by Jenny Zarins capturing New York's visceral grittiness, Spuntino pays homage to the energy, dynamism and extraordinary cuisine that the world's greatest melting pot has inspired.
  • Englisch
  • London
  • |
  • Großbritannien
Colour photography throughout
  • 123,57 MB
978-1-4088-4718-3 (9781408847183)
weitere Ausgaben werden ermittelt
Russell Norman is a restaurateur. Over the last 20 years he has worked in many of London's landmark restaurants as a waiter, bartender, maître d', general manager and operations director. In 2009 he founded an independent restaurant company with his best friend and has since opened eight restaurants in central London including Polpo, Spuntino and Mishkin's. His book POLPO: A Venetian Cookbook (of Sorts) was voted Waterstones Book of the Year 2012. In 2014 he presented The Restaurant Man, a six-part prime-time documentary for BBC2, and his second book SPUNTINO: Comfort Food, New York Style was published in September 2015.

russellnorman.net / @russell_norman
spuntino.co.uk / @Spuntino
  • Cover
  • Title Page
  • Walk
  • Don't Walk
  • Brunch
  • West Village, Greenwich Village, Meatpacking District
  • Spuntini & Toasts
  • Pizzette
  • Little Italy, NoLIta, SoHo
  • Salads & Dressings
  • Sliders
  • Lower East Side, Chinatown, TriBeCa
  • Fish Plates
  • Meat Plates
  • Williamsburg
  • Desserts
  • Drinks
  • Index
  • Acknowledgements
  • eCopyright

Dateiformat: EPUB
Kopierschutz: Adobe-DRM (Digital Rights Management)

Systemvoraussetzungen:

Computer (Windows; MacOS X; Linux): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose Software Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).

Tablet/Smartphone (Android; iOS): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose App Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).

E-Book-Reader: Bookeen, Kobo, Pocketbook, Sony, Tolino u.v.a.m. (nicht Kindle)

Das Dateiformat EPUB ist sehr gut für Romane und Sachbücher geeignet - also für "fließenden" Text ohne komplexes Layout. Bei E-Readern oder Smartphones passt sich der Zeilen- und Seitenumbruch automatisch den kleinen Displays an. Mit Adobe-DRM wird hier ein "harter" Kopierschutz verwendet. Wenn die notwendigen Voraussetzungen nicht vorliegen, können Sie das E-Book leider nicht öffnen. Daher müssen Sie bereits vor dem Download Ihre Lese-Hardware vorbereiten.

Bitte beachten Sie bei der Verwendung der Lese-Software Adobe Digital Editions: wir empfehlen Ihnen unbedingt nach Installation der Lese-Software diese mit Ihrer persönlichen Adobe-ID zu autorisieren!

Weitere Informationen finden Sie in unserer E-Book Hilfe.


Download (sofort verfügbar)

24,49 €
inkl. 7% MwSt.
Download / Einzel-Lizenz
ePUB mit Adobe DRM
siehe Systemvoraussetzungen
E-Book bestellen