Kitchen Planning

Guidelines, Codes, Standards
 
 
John Wiley & Sons Inc (Verlag)
  • 2. Auflage
  • |
  • erschienen am 20. Februar 2013
  • |
  • 496 Seiten
 
E-Book | PDF mit Adobe DRM | Systemvoraussetzungen
978-1-118-40468-3 (ISBN)
 
The leading resource for student and professional kitchendesigners--completely revised and updated
Kitchen Planning is an essential reference for anydesigner working in the kitchen field, containing everything aprofessional needs to know to design kitchens that are convenient,functional, and efficient, and that meet the needs of today'slifestyles. Based on the National Kitchen and Bath Association'sKitchen and Bathroom Planning Guidelines and the related AccessStandards, this book presents the best practices developed by theAssociation's committee of professionals through extensiveresearch.
This Second Edition has been completely revised andredesigned throughout, with new full-color photographs andillustrations and a special emphasis on client needs, research, andreferences to industry information. Features include:
* New and expanded information on universal design andsustainable design
* The 2012 edition of the NKBA Planning Guidelines with AccessStandards and up-to-date applications of the 2012 InternationalResidential Code®
* New information about storage, cabinet construction, andspecifying cabinets
* Metric measurement equivalents included throughout
* A companion website with forms and teaching resources forinstructors
2. Auflage
  • Englisch
  • New York
  • |
  • USA
  • Für Beruf und Forschung
  • Überarbeitete Ausgabe
  • 169,66 MB
978-1-118-40468-3 (9781118404683)
1118404688 (1118404688)
weitere Ausgaben werden ermittelt
The NATIONAL KITCHEN & BATH ASSOCIATION is the onlynonprofit trade association dedicated exclusively to the kitchenand bath industry and is the leading source of information andeducation for professionals in the field. With more than 50,000members, it has provided valuable resources for industryprofessionals, students, and consumers for more than fiftyyears.
INTRODUCTION XIX
CHAPTER 1: KITCHEN HISTORY AND TRENDS 1
CHAPTER 2: KITCHEN DESIGN RESEARCH 29
CHAPTER 3: INFRASTRUCTURE CONSIDERATIONS 43
CHAPTER 4: ENVIRONMENTAL CONSIDERATIONS 61
CHAPTER 5: HUMAN FACTORS AND UNIVERSAL DESIGN IMPLICATIONS91
CHAPTER 6: ASSESSING NEEDS 121
CHAPTER 7: KITCHEN PLANNING 203
CHAPTER 8: MECHANICAL PLANNING 309
CHAPTER 9: MORE THAN A KITCHEN 345
CHAPTER 10: A CLOSER LOOK AT YOUR CLIENT 393
CHAPTER 11: PUTTING IT ALL TOGETHER 429
CHAPTER 12: KITCHEN PLANNING GUIDELINES WITH ACCESSSTANDARDS 475
GLOSSARY 513
APPENDIX 520
LIST OF PHOTOS 540
LIST OF ILLUSTRATIONS 542
REFERENCES 545
RESOURCES 547
INDEX 551

Dateiformat: PDF
Kopierschutz: Adobe-DRM (Digital Rights Management)

Systemvoraussetzungen:

Computer (Windows; MacOS X; Linux): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose Software Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).

Tablet/Smartphone (Android; iOS): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose App Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).

E-Book-Reader: Bookeen, Kobo, Pocketbook, Sony, Tolino u.v.a.m. (nicht Kindle)

Das Dateiformat PDF zeigt auf jeder Hardware eine Buchseite stets identisch an. Daher ist eine PDF auch für ein komplexes Layout geeignet, wie es bei Lehr- und Fachbüchern verwendet wird (Bilder, Tabellen, Spalten, Fußnoten). Bei kleinen Displays von E-Readern oder Smartphones sind PDF leider eher nervig, weil zu viel Scrollen notwendig ist. Mit Adobe-DRM wird hier ein "harter" Kopierschutz verwendet. Wenn die notwendigen Voraussetzungen nicht vorliegen, können Sie das E-Book leider nicht öffnen. Daher müssen Sie bereits vor dem Download Ihre Lese-Hardware vorbereiten.

Weitere Informationen finden Sie in unserer E-Book Hilfe.


Download (sofort verfügbar)

81,99 €
inkl. 19% MwSt.
Download / Einzel-Lizenz
PDF mit Adobe DRM
siehe Systemvoraussetzungen
E-Book bestellen

Unsere Web-Seiten verwenden Cookies. Mit der Nutzung dieser Web-Seiten erklären Sie sich damit einverstanden. Mehr Informationen finden Sie in unserem Datenschutzhinweis. Ok