Serial Griller

Grillmaster Secrets for Flame-Cooked Perfection
 
 
Houghton Mifflin Harcourt (Verlag)
  • erschienen am 21. April 2020
  • |
  • 320 Seiten
 
E-Book | ePUB mit Adobe-DRM | Systemvoraussetzungen
978-0-358-18269-6 (ISBN)
 
From the author of Souths Best Butts and A Southern Gentleman's Kitchen, an all-around grilling cookbook showcasing different methods and diverse cuisines, as well as sought-after stories and recipes from Americas all-star grillers Matt Moore confesses: He is a serial griller. He cant help itif theres food and flame, hell grill it. In his newest book, he shares his indiscriminate appetite for smoky perfection with a broad collection of recipes varied in method, technique, and cuisine. After a review of the basicsthe Maillard reaction, which grill is best for you, and morehe takes the reader on a tour across America to round up authentic stories, coveted recipes, and indispensable tips from grill masters of the South and beyond, including stops at unexpected but distinguished chefs spots like Michael Solomonovs Zahav and Ashley Christensens Death & Taxes. Moore offers his own tried-and-true grilling recipes for every part of the meal, from starters and salads to handhelds (Tacos al Pastor, Pork Gyros) and big plates (Country-Style Ribs with Peach Salsa) to desserts (Grilled-Doughnut Ice Cream Sandwiches). Serial Griller is a serious and delicious exploration of how grilling is done all around America.
  • Englisch
  • Boston
  • |
  • USA
HMH Books
  • 122,92 MB
978-0-358-18269-6 (9780358182696)
weitere Ausgaben werden ermittelt
  • Front Cover
  • Endpapers
  • Front Matter
  • Half Title
  • Title
  • Copyright
  • Dedication
  • Acknowledgments
  • Contents
  • Introduction
  • Part One: The Grilling Guide
  • Maillard Reaction
  • The Thrill of the Grill
  • Grilling Designs and Setups
  • Lighting the Fire
  • Controlling the Fire
  • Accessories
  • Tips for Grilling
  • Part Two: The Grillmasters
  • Bill & Tony Darsinos of Greko
  • Carlton "Cadillac" Brandon of Lillian's BBQ
  • Marcus Jacobs & Caitlin Carney of Marjie's Grill
  • Meathead
  • Mike Bradshaw of The Grill
  • Jerry Baird
  • Edgar Caro of Brasa Churrasqueria
  • Sharon Haynes & Mallory Buford of Fajitas A Go Go
  • Ashley Christensen & Lauren Ivey of Death & Taxes
  • Michael Solomonov of Zahav
  • Brooks Reitz of Leon's Oyster Shop
  • Sylvester & Mary Hoover of Hoover's Grocery
  • Part Three: Killer Recipes for Everything on the Grill
  • Fired Starters
  • Smokin' Salads
  • Sizzlin' Sides
  • Hot Handhelds
  • Big Plates
  • Desserts
  • Back Matter
  • Resources
  • Index
  • Endpapers
  • Back Cover
  • Spine

Dateiformat: ePUB
Kopierschutz: Adobe-DRM (Digital Rights Management)

Systemvoraussetzungen:

Computer (Windows; MacOS X; Linux): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose Software Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).

Tablet/Smartphone (Android; iOS): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose App Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).

E-Book-Reader: Bookeen, Kobo, Pocketbook, Sony, Tolino u.v.a.m. (nicht Kindle)

Das Dateiformat ePUB ist sehr gut für Romane und Sachbücher geeignet - also für "fließenden" Text ohne komplexes Layout. Bei E-Readern oder Smartphones passt sich der Zeilen- und Seitenumbruch automatisch den kleinen Displays an. Mit Adobe-DRM wird hier ein "harter" Kopierschutz verwendet. Wenn die notwendigen Voraussetzungen nicht vorliegen, können Sie das E-Book leider nicht öffnen. Daher müssen Sie bereits vor dem Download Ihre Lese-Hardware vorbereiten.

Bitte beachten Sie bei der Verwendung der Lese-Software Adobe Digital Editions: wir empfehlen Ihnen unbedingt nach Installation der Lese-Software diese mit Ihrer persönlichen Adobe-ID zu autorisieren!

Weitere Informationen finden Sie in unserer E-Book Hilfe.


Download (sofort verfügbar)

26,49 €
inkl. 5% MwSt.
Download / Einzel-Lizenz
ePUB mit Adobe-DRM
siehe Systemvoraussetzungen
E-Book bestellen