Estela

 
 
Artisan (Verlag)
  • erschienen am 30. April 2021
  • |
  • 426 Seiten
 
E-Book | ePUB mit Wasserzeichen-DRM | Systemvoraussetzungen
978-1-57965-879-3 (ISBN)
 
Over 133 modern American recipes from the critically acclaimed New York City bistro that you can make in your own kitchen.

One flight up, in a bustling neighborhood bistro overlooking the chaos of one of downtown New York's busiest streets, Ignacio Mattos serves food so uncannily delicious it consistently earns him accolades like "Chef of the Year," and his restaurant Estela a spot among the World's 50 Best.



Estela shows you how to think like Ignacio Mattos, who as an immigrant sees ingredients with fresh eyes. Here is how to look at something as ordinary as a button mushroom and make it extraordinary (shaved thin over ricotta dumplings), or as familiar as burrata and transform it (with a pool of juiced herby greens and charred bread). How to use vinegars, citruses, fish sauce, and pickling broth to give each bite a pop of flavor. How to compose a plate in layers, so that the deeper you dig, the more that is revealed, while each forkful carries an electric marriage of flavors and textures.



Estelapresents over 133 recipes, including classics that will never leave the menu, like Lamb Ribs with Chermoula and Honey, Mussels Escabeche on Toast, and the hide-and-seek joy of Endive Salad with Walnuts and Ubriaco Rosso. Small plates meant for sharing with friends and family, like Cherry Tomatoes with Figs and Onion. Incredible pan-seared steaks. And basics for the pantry that will elevate whatever you feel like making.

Named one of the Best Cookbooks of Fall 2018 byThe New York Times Book Review, Epicurious, Grub Street, The Kitchn, and more!
  • Englisch
  • New York
  • |
  • USA
Workman Publishing
  • 51,77 MB
978-1-57965-879-3 (9781579658793)
weitere Ausgaben werden ermittelt
Ignacio Mattos grew up in Uruguay, worked with Francis Mallmann, built his skills at Zuni Café and Chez Panisse, and was the chef at Il Buco in New York for five years before striking out on his own. In addition to Estela, he owns Café Altro Paradiso and Flora Bar and Flora Coffee at the Met Breuer, all in New York City. Find him on Instagram @estelanyc and @ignaciomattos.
  • Cover
  • Title Page
  • Copyright Page
  • Contents
  • Introduction
  • Estela Essentials
  • Supporting Players
  • Snacks
  • Our Classics
  • Salads
  • Seafood, Raw and Cooked
  • Mains
  • Brunch
  • Desserts
  • Stocks and Pickles
  • Sourcing
  • Acknowledgments
  • Index

Dateiformat: ePUB
Kopierschutz: Wasserzeichen-DRM (Digital Rights Management)

Systemvoraussetzungen:

Computer (Windows; MacOS X; Linux): Verwenden Sie eine Lese-Software, die das Dateiformat EPUB verarbeiten kann: z.B. Adobe Digital Editions oder FBReader - beide kostenlos (siehe E-Book Hilfe).

Tablet/Smartphone (Android; iOS): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose App Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).

E-Book-Reader: Bookeen, Kobo, Pocketbook, Sony, Tolino u.v.a.m. (nicht Kindle)

Das Dateiformat ePUB ist sehr gut für Romane und Sachbücher geeignet - also für "fließenden" Text ohne komplexes Layout. Bei E-Readern oder Smartphones passt sich der Zeilen- und Seitenumbruch automatisch den kleinen Displays an. Mit Wasserzeichen-DRM wird hier ein "weicher" Kopierschutz verwendet. Daher ist technisch zwar alles möglich - sogar eine unzulässige Weitergabe. Aber an sichtbaren und unsichtbaren Stellen wird der Käufer des E-Books als Wasserzeichen hinterlegt, sodass im Falle eines Missbrauchs die Spur zurückverfolgt werden kann.

Weitere Informationen finden Sie in unserer E-Book Hilfe.


Download (sofort verfügbar)

18,18 €
inkl. 7% MwSt.
Download / Einzel-Lizenz
ePUB mit Wasserzeichen-DRM
siehe Systemvoraussetzungen
E-Book bestellen