Wild Plants, Mushrooms and Nuts

Functional Food Properties and Applications
 
 
Wiley-Blackwell (Verlag)
  • erschienen am 8. November 2016
  • |
  • 496 Seiten
 
E-Book | PDF mit Adobe DRM | Systemvoraussetzungen
978-1-118-94463-9 (ISBN)
 
Wild Plants, Mushrooms and Nuts: Functional Properties and Food Applications is a compendium of current and novel research on the chemistry, biochemistry, nutritional and pharmaceutical value of traditional food products, namely wild mushrooms, plants and nuts, which are becoming more relevant in diets, and are especially useful for developing novel health foods and in modern natural food therapies.
Topics covered will range from their nutritional value, chemical and biochemical characterization, to their multifunctional applications as food with beneficial effects on health, though their biological and pharmacological properties (antioxidant, antibacterial, antifungal, antitumor capacity, among others).
1. Auflage
  • Englisch
  • Hoboken
  • |
  • Großbritannien
John Wiley & Sons Inc
  • Für Beruf und Forschung
  • 5,96 MB
978-1-118-94463-9 (9781118944639)
1118944631 (1118944631)
weitere Ausgaben werden ermittelt
List of contributors
Preface
1. Introduction: The Increasing Demand for Functional Foods
2. The Numbers Behind Mushrooms Biodiversity
3. The Nutritional Benefits of Mushrooms
4. The Wide Range of Bioactive Properties of Mushrooms
5. The Use of Mushrooms in the Development of Functional Foods, Drugs or Nutraceuticals
6. The Consumption of Wild Edible Plants
7. Wild Greens as Source of Nutritive and Bioactive Compounds over the World
8. Nutrients and Bioactive Compounds in Wild Fruits through Different Continents
9. Wild Plant-Based Functional Foods, Drugs or Nutraceuticals
10. Nuts: Agricultural and Economic Importance Worldwide
11. Recent Advances in the Biological Properties of Nuts
12. The Interest of Nuts as Sources of Nutrients
13. The Contribution of Chestnuts to the Design and Development of Functional Foods
14. Emerging Functional Foods Derived From Almonds
Index

Dateiformat: PDF
Kopierschutz: Adobe-DRM (Digital Rights Management)

Systemvoraussetzungen:

Computer (Windows; MacOS X; Linux): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose Software Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).

Tablet/Smartphone (Android; iOS): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose App Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).

E-Book-Reader: Bookeen, Kobo, Pocketbook, Sony, Tolino u.v.a.m. (nicht Kindle)

Das Dateiformat PDF zeigt auf jeder Hardware eine Buchseite stets identisch an. Daher ist eine PDF auch für ein komplexes Layout geeignet, wie es bei Lehr- und Fachbüchern verwendet wird (Bilder, Tabellen, Spalten, Fußnoten). Bei kleinen Displays von E-Readern oder Smartphones sind PDF leider eher nervig, weil zu viel Scrollen notwendig ist. Mit Adobe-DRM wird hier ein "harter" Kopierschutz verwendet. Wenn die notwendigen Voraussetzungen nicht vorliegen, können Sie das E-Book leider nicht öffnen. Daher müssen Sie bereits vor dem Download Ihre Lese-Hardware vorbereiten.

Weitere Informationen finden Sie in unserer E-Book Hilfe.


Download (sofort verfügbar)

140,99 €
inkl. 19% MwSt.
Download / Einzel-Lizenz
PDF mit Adobe DRM
siehe Systemvoraussetzungen
E-Book bestellen

Unsere Web-Seiten verwenden Cookies. Mit der Nutzung des WebShops erklären Sie sich damit einverstanden. Mehr Informationen finden Sie in unserem Datenschutzhinweis. Ok