Natural Toxic Compounds of Foods

 
 
CRC Press
  • erschienen am 18. Januar 2018
  • |
  • 280 Seiten
 
E-Book | PDF mit Adobe DRM | Systemvoraussetzungen
978-1-351-08338-6 (ISBN)
 
This book summarizes the knowledge of naturally occurring toxic and antinutritive food compounds. It includes those plants and animals of value or potential value for human nutrition, either by direct consumption or indirect. as feed for domestic animals. Also included are toxic and antinutritive compounds formed from food components during processing and storage, as well as the toxic and antinutritive compounds present as natural constituents in raw materials and foodstuffs. FEATURES: Discusses food intolerance-inducing compounds, toxins and toxic compounds; Focuses on the most frequently occurring intolerances; Describes the reaction conditions for the formation of these compounds, as well as for their degradation; Considers nitroso compounds and ethyl carbamate formation.
  • Englisch
  • London
  • |
  • Großbritannien
Taylor & Francis Ltd
  • Für höhere Schule und Studium
978-1-351-08338-6 (9781351083386)
Section 1: Natural Toxic Compounds of Food 1. Food Intolerance-Inducing Compounds 2. Toxins Section 2: Toxic and Antinutritive Compounds Formed During Food processing and Storage 3.Toxic Compounds Arising by Action of Microorganisms 4. Toxic and Antinutritional Compounds Arising Under the Influence 5. Toxic Compounds Arising by Interaction of Food Constituents with Food Additives

Dateiformat: PDF
Kopierschutz: Adobe-DRM (Digital Rights Management)

Systemvoraussetzungen:

Computer (Windows; MacOS X; Linux): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose Software Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).

Tablet/Smartphone (Android; iOS): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose App Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).

E-Book-Reader: Bookeen, Kobo, Pocketbook, Sony, Tolino u.v.a.m. (nicht Kindle)

Das Dateiformat PDF zeigt auf jeder Hardware eine Buchseite stets identisch an. Daher ist eine PDF auch für ein komplexes Layout geeignet, wie es bei Lehr- und Fachbüchern verwendet wird (Bilder, Tabellen, Spalten, Fußnoten). Bei kleinen Displays von E-Readern oder Smartphones sind PDF leider eher nervig, weil zu viel Scrollen notwendig ist. Mit Adobe-DRM wird hier ein "harter" Kopierschutz verwendet. Wenn die notwendigen Voraussetzungen nicht vorliegen, können Sie das E-Book leider nicht öffnen. Daher müssen Sie bereits vor dem Download Ihre Lese-Hardware vorbereiten.

Bitte beachten Sie bei der Verwendung der Lese-Software Adobe Digital Editions: wir empfehlen Ihnen unbedingt nach Installation der Lese-Software diese mit Ihrer persönlichen Adobe-ID zu autorisieren!

Weitere Informationen finden Sie in unserer E-Book Hilfe.


Download (sofort verfügbar)

47,99 €
inkl. 19% MwSt.
Download / Einzel-Lizenz
E-Book bestellen