Principles of Horticulture: Level 2

 
 
Routledge (Verlag)
  • erschienen am 7. August 2014
  • |
  • 296 Seiten
 
E-Book | ePUB mit Adobe-DRM | Systemvoraussetzungen
978-1-317-93776-0 (ISBN)
 
This colourful guide will introduce you to the fundamentals of horticulture, whether you are taking a Level 2 RHS, City and Guilds or BTEC course, are a keen amateur or seasoned gardener. Written in a clear and accessible style, this book covers the principles that underpin growing plants for the garden and allotment; with reference to how these are tackled by professionals. With highlighted definitions, key points, and illustrated in full colour, this book will be a useful companion as you progress in the study and practice of horticulture.
  • Englisch
  • London
  • |
  • Großbritannien
Taylor & Francis Ltd
  • Für höhere Schule und Studium
  • 40 farbige Abbildungen, 25 farbige Tabellen, 420 Farbfotos bzw. farbige Rasterbilder, 6 farbige Zeichnungen
  • |
  • 6 Line drawings, color; 420 Halftones, color; 25 Tables, color; 40 Illustrations, color
978-1-317-93776-0 (9781317937760)

weitere Ausgaben werden ermittelt
Charles Adams BSc (Agric) Hons, Dip Applied Educ., Fellow Institute of Horticulture, is a lecturer at the University of Hertfordshire, formerly at Capel Manor and Oaklands College, an external examiner in horticulture, and also a member of the Royal Horticultural Society Qualifications Advisory Committee.

Mike Early MSc, BSc Hons, DTA, Cert Ed., formerly a lecturer in horticulture science at Oaklands College, St. Albans, now works as a landscape gardener.

Jane Brook BSc (Biochemistry) Hons., MSc (Applied Plant Sciences), MSc (Environmental Management) is a freelance lecturer specialising in Plant Science. She teaches at Capel Manor College and Middlesex University and has previously taught woodland ecology at the University of Hertfordshire. She is also qualified in, and has taught horticulture and has worked in the horticultural retail sector. She is an examiner for the Royal Horticultural Society.

Katherine Bamford BSc Hons (Agric Sci), Cert Ed., formerly lecturer in horticultural science at Oaklands College, St Albans, has worked in the commercia sector with herbs, organic vegeables and hardy plants.
Introduction 1. Horticulture and gardening 2. Plants of the word 3. Ecology and garden wildlife 4. Classification and naming of plants 5. Plant life cycles 6. Plant cells and tissues 7. External features of plants 8. Plant reproduction 9. Plant growth 10. Transport in plants 11. Plant propagation 12. Physical properties of soils 13 Organic matter in the root environment 14. Plant nutrition 15. Growing in containers 16. Plant health maintenance 17. Garden weeds 18. Garden pests 19. Garden diseases and plant disorders

Dateiformat: ePUB
Kopierschutz: Adobe-DRM (Digital Rights Management)

Systemvoraussetzungen:

Computer (Windows; MacOS X; Linux): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose Software Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).

Tablet/Smartphone (Android; iOS): Installieren Sie bereits vor dem Download die kostenlose App Adobe Digital Editions (siehe E-Book Hilfe).

E-Book-Reader: Bookeen, Kobo, Pocketbook, Sony, Tolino u.v.a.m. (nicht Kindle)

Das Dateiformat ePUB ist sehr gut für Romane und Sachbücher geeignet - also für "fließenden" Text ohne komplexes Layout. Bei E-Readern oder Smartphones passt sich der Zeilen- und Seitenumbruch automatisch den kleinen Displays an. Mit Adobe-DRM wird hier ein "harter" Kopierschutz verwendet. Wenn die notwendigen Voraussetzungen nicht vorliegen, können Sie das E-Book leider nicht öffnen. Daher müssen Sie bereits vor dem Download Ihre Lese-Hardware vorbereiten.

Bitte beachten Sie bei der Verwendung der Lese-Software Adobe Digital Editions: wir empfehlen Ihnen unbedingt nach Installation der Lese-Software diese mit Ihrer persönlichen Adobe-ID zu autorisieren!

Weitere Informationen finden Sie in unserer E-Book Hilfe.


Download (sofort verfügbar)

44,99 €
inkl. 7% MwSt.
Download / Einzel-Lizenz
ePUB mit Adobe-DRM
siehe Systemvoraussetzungen
E-Book bestellen