Cooking with Curtis: Easy, Everyday and Adventurous Recipes for the Home Cook

Easy, Everyday and Adventurous Recipes for the Home Cook
 
 
Whitecap Books (Verlag)
  • erschienen am 1. November 2006
 
  • Buch
  • |
  • Softcover
  • |
  • 156 Seiten
978-1-55285-817-2 (ISBN)
 
3 step plan by a professional chef: Stone has selected 24 seasonal ingredients: lamb, chocolate, rhubarb, scallops, vanilla, truffles, etc.; and offers 3 different recipes for each: easy, every day and adventurous as a way to learn the basics and beyond.
  • Englisch
  • USA
  • Broschur/Paperback
  • |
  • geheftet
Illustrations, unspecified
  • Höhe: 233 mm
  • |
  • Breite: 226 mm
  • |
  • Dicke: 15 mm
  • 670 gr
978-1-55285-817-2 (9781552858172)
1552858170 (1552858170)

Versand in 3-4 Wochen

23,04 €
inkl. 7% MwSt.
in den Warenkorb

Abholung vor Ort? Sehr gerne!
Unsere Web-Seiten verwenden Cookies. Mit der Nutzung dieser Web-Seiten erklären Sie sich damit einverstanden. Mehr Informationen finden Sie in unserem Datenschutzhinweis. Ok