Modern Caribbean Cuisine

 
 
Interlink Books (Verlag)
  • erschienen am 1. November 2008
 
  • Buch
  • |
  • Softcover
  • |
  • 322 Seiten
978-1-56656-676-6 (ISBN)
 
A food-fusion experience of spicy and hearty soups, attractive salads, flavorful rice dishes, exotic desserts, and exciting ways of preparing seafood, meat, and poultry recipes, "Modern Caribbean Cuisine" takes cooks on a gastronomic adventure.
  • Englisch
  • USA
  • Broschur/Paperback
  • |
  • geheftet
colour illustrations, maps
  • Höhe: 263 mm
  • |
  • Breite: 199 mm
  • |
  • Dicke: 25 mm
  • 1120 gr
978-1-56656-676-6 (9781566566766)
1566566762 (1566566762)

Versand in 3-4 Wochen

23,00 €
inkl. 7% MwSt.
in den Warenkorb

Abholung vor Ort? Sehr gerne!
Unsere Web-Seiten verwenden Cookies. Mit der Nutzung dieser Web-Seiten erklären Sie sich damit einverstanden. Mehr Informationen finden Sie in unserem Datenschutzhinweis. Ok