The Calcutta Kitchen

 
 
Interlink Books (Verlag)
  • erschienen am 1. März 2007
 
  • Buch
  • |
  • Hardcover
  • |
  • 192 Seiten
978-1-56656-671-1 (ISBN)
 
"The Calcutta Kitchen" brings readers recipes from Sarkhel, one of the best-known Bengali chefs, and snapshots of the fish ponds, markets, artisan food producers, restaurants, clubs, cooks, and street foods that play a part in the city's rich culinary culture.
  • Englisch
  • geheftet
  • |
  • Pappband
  • |
  • mit Schutzumschlag
Illustrations, unspecified
  • Höhe: 260 mm
  • |
  • Breite: 209 mm
  • |
  • Dicke: 21 mm
  • 925 gr
978-1-56656-671-1 (9781566566711)
1566566711 (1566566711)

Versand in 3-4 Wochen

27,27 €
inkl. 7% MwSt.
in den Warenkorb

Abholung vor Ort? Sehr gerne!
Unsere Web-Seiten verwenden Cookies. Mit der Nutzung des WebShops erklären Sie sich damit einverstanden. Mehr Informationen finden Sie in unserem Datenschutzhinweis. Ok