India with Passion: Modern Regional Home Food

Modern Regional Home Food
 
 
Interlink Publishing Group
  • erschienen am 1. September 2005
 
  • Buch
  • |
  • Hardcover
  • |
  • 256 Seiten
978-1-56656-609-4 (ISBN)
 
The regions of India have long enjoyed different styles of food, using a variety of ingredients and cooking techniques--from the West, where rice is a staple, to the South with its vegetarian recipes. Manju Malhi explores many of these examples of cooking in authentic recipes that are rich in flavor and simple to cook. Color photos.
  • Englisch
  • geheftet
  • |
  • Pappband
  • |
  • mit Schutzumschlag
Illustrations, unspecified
  • Höhe: 261 mm
  • |
  • Breite: 208 mm
  • |
  • Dicke: 27 mm
  • 1111 gr
978-1-56656-609-4 (9781566566094)
1566566096 (1566566096)

Versand in 3-4 Wochen

32,43 €
inkl. 7% MwSt.
in den Warenkorb

Abholung vor Ort? Sehr gerne!
Unsere Web-Seiten verwenden Cookies. Mit der Nutzung dieser Web-Seiten erklären Sie sich damit einverstanden. Mehr Informationen finden Sie in unserem Datenschutzhinweis. Ok