Cucina Napoletana: 100 Recipes from Itlay's Most Vibrant City

100 Recipes from Itlay's Most Vibrant City
 
 
Interlink Books (Verlag)
  • erschienen am 1. September 2008
 
  • Buch
  • |
  • Hardcover
  • |
  • 160 Seiten
978-1-56656-724-4 (ISBN)
 
Naples, in the shadow of Mount Vesuvius, is a vibrant, passionate city with food to match. "Cucina Napoletana" includes an extensive selection of the best of the region's classic and innovative recipes, with additional features on key ingredients, the part they play in Naples cuisine, and how they are produced.
  • Englisch
  • geheftet
  • |
  • Pappband
  • |
  • mit Schutzumschlag
Illustrations, color; Illustrations, black and white
  • Höhe: 268 mm
  • |
  • Breite: 219 mm
  • |
  • Dicke: 21 mm
  • 916 gr
978-1-56656-724-4 (9781566567244)
1566567246 (1566567246)

Versand in 3-4 Wochen

27,75 €
inkl. 7% MwSt.
in den Warenkorb

Abholung vor Ort? Sehr gerne!
Unsere Web-Seiten verwenden Cookies. Mit der Nutzung dieser Web-Seiten erklären Sie sich damit einverstanden. Mehr Informationen finden Sie in unserem Datenschutzhinweis. Ok